SERVICII

SAMAS 2000 srl asigura servicii in domeniul echipamentelor industriale din gama de produse a firmei, prin consiliere tehnica si oferirea de solutii tehnice optime in vederea rezolvarii problemelor de productie, gestiune, logistica, automatizare si modernizare din cadrul unitatilor industriale in domenii diverse:

- agricultura si industria alimentara;
- industria materialelor de constructii;
- constructii;
- industria metalurgica;
- industria extractiva;
- industria chimica;
- industria farmaceutica si cosmetica.

SAMAS 2000 asigura montaj, instalare, punere in functiune, reglaje, verificari si probe de functionare pentru echipamentele comercializate, prin specialisti cu experienta instruiti de catre producatori.

SAMAS 2000 asigura  garantie si  post-garantie pentru echipamentele comercializate.

SAMAS 2000 este un partener de incredere si un prieten apropiat.

1. Sisteme Cantarire La Bord Pentru Autospeciale Colectare Deseuri

Sistemul VEI Helper XE asigura o mare satisfactie in utilizare fiind precis si usor de operat.
In timpul deversarii tomberoanelor, cantitatea procesata este afisata; din cabina (sofer) sau exterior (masini cu un singur operator) se poate controla cu usurinta cantitatea preluata de la fiecare client si cantitatea totala procesata.

Datele de cantarire pot fi cu usurinta transferate catre PC/laptop cu o memorie USB standard.
Fiecare tranzactie poate fi insotita de bon de cantar(se pot tiparii copii multiple).
Se poate controla incarcarea si din cabina prin transfer catre tableta sau smartphone.

Prin instalarea modemului GSM, datele de cantarire pot fi vizualizate online de oriunde exista acces internet prin intermediul VEI ipotweb, software preluare/gestionare date, cu executie rapoarte si alte facilitati importante.

Aplicatie omologata

MAI MULTE DETALII

2. Sisteme Cantarire La Bord Pentru Camion Container Deseuri

La ridicarea unui container de la client se ridica cateva intrebari: ora ridicarii, cine a facut ridicarea, care este greutatea acestuia, se incadreaza sau nu in limitele admisibile de transport?
Prin instalarea unui sistem VEI de cantarire la bord, aceste intrebari au raspuns imediat cu posibilitati multiple de transmisie, inregistrare si raportare.
Introducerea simpla a limitelor de greutate previne supraincarcarea masinilor.

Containerele pot fi dotate cu placute RFID ascunse pentru inregistrare automata de catre sistemul de cantarire la bord VEI.

Furturile pot fi minimizate, prin compararea cantitatilor colectate cu cele livrate si cantarite la destinatie.
Cantarirea la bord VEI pentru masinile colectare creste productivitatea activitatii precum si scaderea costurilor asociate.

Aplicatie omologata

MAI MULTE DETALII

Ce sistem de cantarire la bord sa aleg?

In functie de aplicatia si utilajul pentru care sunt destinate echipamentele de cantarire la bord, firma noastra va poate indruma pentru alegerea optima.

Aplicatii uzuale ale sistemelor de cantarire la bord:

- incarcare camioane cu diverse materiale, cu ajutorul incarcatoarelor frontale:

- tranzactii comerciale si/sau conformare cu H.G. 1373/2008 cu completarea H.G. 770/2009 privind transportul materialelor si bunurilor divizibile pe drumurile publice: VEI Helper 21 cu imprimanta de tichet la bord (VEI ePrint sau VEI sPrint) sau cu sistem de transmisie date catre PC birou (prin transmisie manuala, cu stick USB si program PC VEI iPot sau prin transmisie fara fir, manuala sau automata, prin modem GSM - VEI TrackWeightMobile sau modemuri radio VEI 21RFlink si programul PC VEI iPot);

- cantariri de uz intern: incarcare camion cu sarcina prestabilita, gestiune interna, monitorizare cantitati/stocuri/produse/sarcini camioane: VEI Helper 7p, VEI Millennium, VEI Helper Mini, toate cu posibilitate de montare accesorii optionale cum ar fi imprimanta industriala de tichet pentru montare la bord, transmisie de date cu stick USB sau transmisie fara fir;

- monitorizare lucru basculante in exploatari miniere, cariere, balastiere, flote transport: VEI DumperLoad;

- monitorizare incarcare osie/total pentru camioane cu suspensie hidraulica: VEI Sherpa.

Sistemele VEI de cantarire la bord au de regula o precizie de cantarire de +/-1%. Pentru a atinge o precizie cat mai buna de cantarire este necesar ca operatorii utilajelor sa respecte instructiunile de utilizare a echipamentelor. SAMAS 2000 srl asigura documentatie de operare si intretinere in limba romana, precum si instructia operatorilor dupa instalarea echipamentului.

Ce sistem de cantarire in flux pentru materiale pulverulente sa aleg?

Materialele pulverulente pot fi intalnite in industria alimentara (de ex. faina), in industria chimica (de ex. ingrasamintele chimice), in industria farmaceutica si cosmetica, in industria materialelor de constructii (cimentul).

In functie de comportamentul de curgere al acestor materiale (curgere gravimetrica usoara sau cu probleme cum ar fi aglomerarea, ridicarea usoara in aer a unei parti din material sau gradul de umiditate si temperatura produsului) si in functie de aplicatia respectiva, specialistii SAMAS 2000 ofera echipamentul adecvat pentru rezolvarea unor cerinte cum ar fi:

- cantarire in flux pentru tranzactii comerciale, vanzare/cumparare, prin intermediul unor echipamente certificate metrologic la nivel european;
- cantarire in flux pentru uz intern;
- dozatoare pentru obtinerea unor cantitati predeterminate;
- dozatoare pentru asigurarea unui flux proportional continuu predeterminat;
- incarcarea la greutate tinta;
- realizarea retetelor de productie in mod automat sau semi-automat;
- realizarea gestiunii productiei, a stocurilor, a fluxului de intrare/iesire, etc.

Datorita vastei experiente a specialistilor SAMAS 2000 si a producatorilor europeni cu care colaboreaza firma noastra, va putem oferi cea mai buna solutie pentru aplicatiile dumneavoastra, prin echipamente de cea mai buna calitate si fiabilitate.

Prin dorinta si vointa noastra de a respecta clientul, asiguram furnizarea unor solutii tehnice care usureaza munca dumnevoastra si care asigura un spor de productivitate si deci un profit marit pentru dumneavoastra.

Copyright © 2023 Samas